site menu

Pametni parking sistem

Nudimo kompletnu uslugu projektovanja i izgradnje pametnih, naprednih parking sistema.

saznaj više

KEBA

Punjači za električna vozila

Argon sistemi je autorizovani distrubuter i partner najpoznatijeg evropskog proizvođača punjača za električna vozila KEBA. Keba KeContact P30 - Punjači najnovije generacije namijenjeni za punjenje električnih i plug-in hibridnih vozila. Karakteriše ih evropski kvalitet i pouzdanost, dizajn te prihvatljiva cijena.

Osnovana u Linzu, Austrija, 1968. godine, KEBA je danas međunarodna tvrtka koja svoj uspjeh stvara zahvaljujući tehnološkim inovacijama, najvišim zahtjevima kvalitete te dinamičnosti i entuzijazmu svojih zaposlenika. KEBA radi na novim dostignućima i industrijskim rješenjima s ciljem stvaranja održivih prednosti za svoje kupce.

Prije deset godina KEBA je ušla u novi poslovni segment s punjačima za električne automobile. U to je vrijeme električna mobilnost bila samo san budućnosti. Danas je KEBA već proizvela više od 150 000 punjača za električna vozila i prodala ih po cijelom svijetu. KEBA smatra se pionirom električne mobilnosti, a proizvodi punjače za Daimler i BMW.

KeContact P30 - Najnovija generacija pametnih punjača

KeContact P30 je treća generacija punjača za električna vozila koje, pored punjenja, karakteriše i niz mogućnosti za savremenu primjenu. KeContact P30 punjači su opremljeni naprednim sigurnosnim sklopovima, pametnim sistemima za komunikaciju, integraciju i prilagodbu drugim sistemima. Ovakav koncept nudi mogućnost za udaljenu kontrolu i nadzor rada punjača, sistemsku centralizaciju te integraciju u sisteme naplate.

A-Serija

A-serija punjača je nudi mogućnost priključivanja na monofazni ili trofazni sistem napajanja te osigurava jednostavan i pozdan proces punjenja u offline režimu. Ovaj model punjača je predviđen za privatnuupotrebu i pravi je ukras svake garaže.

C-Serija

C-serija punjača nudi, pored osnovnih i dodatne mogućnosti poput MID certificiranog mjerača potrošnje i autorizacije punjenja uz pomoć RFID kartica.

X-Serija

X-serija je sam vrh ponude punjača za automobile. Pored punjenja, nudi mogućnosti centralizacije i orkestracije rada više punjača, bežičnu komunikaciju putem 4G/LTE interfejsa te integraciju u druga rješenja poput pametnih parking sistema.
a-series c-series x-series GREEN EDITION
Phases
1-phase
3-phase
Charge connectors
Type 2  
Type 2 with shutter  
Type 2 with fixed cable
Cable lengths
4 meters    
6 meters
Charging capacity
10A
13A
16A
20A  
25A  
32A  
Technical features
DC leakage detection
Metering  
Enable input
Switch output
Communication interfaces
USB
Ethernet RJ45
Ethernet LSA+  
UDP  
Modbus TCP  
Mobile communication 4G/LTE  
WLAN  
Load management
Master (OCPP, load management)  
Client (OCPP, load management)    
Options for user authorization
RFID  

  Preuzmite detaljno poređenje proizvoda

Konektori za punjenje

Svi KEBA KeConntact P30 punjači su opremljeni Type 2 konektorima za punjenje. Postoji dvije varijacije na svakom tipu punjača.

Type 2

Zidni punjač sa Type 2 utorom (bez kabla)

Type 2 sa fiksnim kablom

Zidni punjač sa fiksnim kablom (4 ili 6 metara) i Type 2 konektorom.

  WEBSHOP - Provjerite cijene KEBA proizvoda

ključne karakteristike

Kvalitet

Svi KEBA proizvodi zadovoljavaju zahtjeve visoke kvalitete. Proizvode se isključivo u proizvodnom pogonu u Linzu u Austriji, te se kontinuirano razvijaju u pravcu sigurnosti i pouzdanosti. Kvalitet je imperativ i dovoljno je reći – Made in Austria.

Pouzdanost

KEBA KeConntact P30 serija punjača za električna vozila je namijenjena za upotrebu u najtežim uslovima poput ekstremnih hladnoća, vrućina, vlage te za visok stepen eksploatacije. Punjači su osigurani dvogodišnjom garancijom a predviđeni rok eksploatacije je 8 godina. Proizvodi su u potpunosti usklađeni sa strogim evropskim direktivama.

Sigurnost

Sigurnost KEBA punjača je na prvom mjestu. Svi punjači su opremljeni sigurnosnim sklopovima i sistemima koji u svakom momentu kontrolišu rad punjača i proces punjenja.

Jednostavnost

Dizajn KEBA KeConntact P30 eleminiše sve komplikacije prilikom punjenja. Standardizirani Type2 konektor ili utor za kabal je kompatibilan sa gotovo svim električnim i hibridnim plug-in automobilima. Dodatno, proces punjenja je moguće jednostavno kontrolisati uz pomoć RFID kartica.

Dokumentacija

EU deklaracija o usklađenosti

Preuzmite dokument

slični proizvodi

Naplati uređaj KPM-02

  • Napredni modularni platomat

Parking ulazna jedinica

  • ulazna jedinica

Parking izlazna jedinica

  • izlazna jedinica