site menu

Pametni parking sistem

Nudimo kompletnu uslugu projektovanja i izgradnje pametnih, naprednih parking sistema.

saznaj više

Širok spektar različitih funkcionalnosti.

Kiosk sistemi

Kompanija Argon Sistemi d.o.o. nudi projektovanje i proizvodnju kiosk sistema za samoposluživanje a sve prema zahtjevima naših klijenata. Pored standardnih uređaja koje proizvodimo, u mogućnosti smo izraditi kiosk sistem prema želji naših klijenata. Naši kiosk sistemi u potpunosti će se prilagoditi dizajenrskom zahtjevu objekta u koji se ugrađuju a na raspolaganju klijentu su i značajne površine za oglašavanje na samom uređaju te potrošnom materijalu koji se koristi.

Kiosk sisteme proizvodimo prema najboljoj praksi i višegodišnjem iskustvu iz predmetne branše. Bez obzira da li se radi o kiosku za naplatu parkiranja, kiosku za plaćanje računa i upravljanje dokumentima, automatima za hranu ili kioska bilo kakve druge namjene, vrhuska industrijska oprema i profesionalan dizajn garant su da će naš Servis zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Svi naši kiosk sistemi u sebi imaju instalirana vrhunska software-ska rješenja i mogućnost daljinskog nadzora i upravljanja. Dodatno, visokokvalitetna industrijska i antivandal oprema garant su dugoviječnosti opreme te minimalnom servisiranju i u najzahtjevnijim uslovima rada. Naše iskustvo i želja da udovoljimo svim zahtjevima klijenata i potreba tržišta naša su prednost između ostalih konkurentskih kompanija na tržištu. Također pouzdano i preventivno održavanje kiosk sistema omogućit će dugu ekspoataciju uz minimalne troškove. Za sve informacije o mogućnostima izrade kiosk sistema za samoposluživanja, kontaktirajte nas.

Želite prezentaciju uređaja?